Zijnsoriëntatie

 

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zijnsoriëntatie

9 december 2018 | 10:00 - 17:30

Zijnsoriëntatie is een modern pad van levenskunst. Je zou het ook het pad van vrijheid kunnen noemen. Het bevat zowel spirituele elementen (uit o.a. het Tibetaans Boeddhisme) als diepgaande inzichten uit de moderne westerse psychologie. Zijnsoriëntatie is bedacht en vormgegeven door Hans Knibbe.

In Zijnsoriëntatie draait het om het verleggen van je aandacht naar Zijn.

Zijn is onze oerstaat, onze oorsprong of basis. Zijn heeft alles in zich: rust, liefde, authenticiteit, verbinding, goedheid, inspiratie, schoonheid, waarheid, stilte, ruimte, levendigheid, genieten, etc. Als het zwaartepunt van aandacht in Zijn ligt ben je in contact met wat is, met Nu, met present zijn. Op dat moment is er een ervaring van rust, vreugde, welbevinden en openheid. Zijnsoriëntatie leert jou hoe je vanuit dit gegeven een vervuld leven kunt leiden, in vrijheid én verbondenheid.

Het uitgangspunt van Zijnsoriëntatie is dat je al vrij bent, niet vrij hoeft te worden. Dit betekent dat je gaat inzien dat twijfelen, zorgen maken, altijd beter of anders willen, helemaal niet meer aan de orde is. Het is net alsof je uit een te strak keurslijf stapt in een wereld van vrijheid, geluk en ruimte.

http://www.zijnenworden.nl/zijnsorientatie/

Gegevens

Datum:
9 december 2018
Tijd:
10:00 - 17:30
Website:
http://www.zijnenworden.nl/zijnsorientatie/

Locatie

de Deelfabriek
Dijkstraat 7
6678 AX, Oosterhout
+ Google Maps
Telefoon:
0485-358045
Website:
https://dedeelfabriek.nl/

Organisator

Michael Steinau
Website:
www.zijnenworden.nl