training Mindful communiceren met Brenda Lelie

 

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

training Mindful communiceren met Brenda Lelie

19 november 2019 | 08:00 - 17:00

Als verdieping na de mindfulnesstraining kun je de compassietraining volgen. Maar er is nu ook een andere optie! Vanaf dit najaar geef ik ook een 6-weekse training die gaat over mindful communiceren.

Een eerste stap in meditatie is contact maken met wat er in jezelf gebeurt, zowel in je lichaam en qua gedachten. Als je daar al wat mee vertrouwd bent dan kun je dit ook gaan toepassen in communicatie.

In communicatie spelen er vaak allerlei patronen. Een heel groot deel van communicatie gaat heel automatisch en dan kan er soms voor zorgen dat je op een manier reageert die misschien helemaal niet behulpzaam is voor jezelf, en voor de ander. Het kan interessant zijn om te onderzoeken voor jezelf wat jouw automatische neigingen zijn. En hoe je hier op een bewuste manier mee kan omgaan.

We oefenen in de groep maar ook in twee- en drietallen waarbij je in aandacht het contact met de andere deelnemers opzoekt.

Voor deze training geldt dat het fijn is als je al ervaring hebt met mindfulness, dat kan de 8-weekse mindfulnesstraining zijn maar als je op een andere manier ervaring op hebt gedaan met meditatie is dat ook prima.

Gegevens

Datum:
19 november 2019
Tijd:
08:00 - 17:00